בני ברק: אתמול (ב) הגיעה הידיעה המעציבה על פטירתו בדמי ימיו של הרה"ג רבי אריה (ב"ר יחיא) חלא זצ"ל, לאחר שנים של יסורים קשים, והוא רק בן 56.
המנוח זצ"ל היה בן תורה בכל מהותו, אברך תלמיד חכם, ששקד על התורה ועל העבודה כל ימיו. לפרנסתו עסק במשך שנים רבות באפיית מצות, ושמו יצא לתהילה כמומחה בעשייתן.
זכה להקים משפחה ברוכת ילדים בלעה"ר ועניפה לתפארת, ההולכים בדרך התורה והמצוות.
הותיר אחריו את אמו הישישה גב' בתיה תחי', רעייתו, ילדיו ונכדיו ושאר בני משפחתו יצ"ו, המבכים את לכתו. אחיו הם: הרב מאיר (מרח' רימון בב"ב) והרב יואב (מרח' אדמור"י שאץ בב"ב).
הלוויתו התקיימה אמש, ונטמן בבית העלמין ויז'ניץ בבני ברק.
יושבים שבעה בבית המנוח זצ"ל – רח' ברסלב 20.





2 תגובות
בס"ד,כו' בשבט תשפ"ה
אחינו התימנים כמו האשכנזים עושים מירב יכולתם להחזיק בתלמידי חכמים ,אל לנו להגיד שאנו לא כמותם כי אחים אנחנו.
הות והם משוייכים לפי הבנתי לקהילת ויזנץ ,אפשר לפנות גם לאחינו בקהילת ויזנץ שיעשו חסד ובלי נדר ייסיעו למשפחה.
בס"ד
א. ראשית כל ברצוני להתנצל בפני כל התימנים שנפגעו מכך שאמרתי שיש לנו מה ללמוד מהאשכנזים…..
ב. לכל מי ששם מבטחו בקהילת ויז'ניץ שיעזרו בגלל שהוא מבין שהם משתייכים אליהם אז ברצוני להודיע מתוך היכרותי עם המשפחה הם לא שייכים לקהילת ויז'ניץ הם שייכים לקהילת ה' יתברך וה' יתברך רוצה "שתלוה לו" ע"י שתתן להם והוא יחזיר לך בריבית דריבית לקב"ה מותר לתת ריבית….
ג. יש"כ לאמר שהעלו את הנושא לחדשות.