גלריה

סבב הביקורים נמשך: הגר"א גברא ובחורי ישיבת 'שיח התלמוד' בבתיהם של ראשי הישיבות

הגאון רבי איתן גברא שליט"א – מראשי ישיבת 'שיח התלמוד' ומח"ס 'חבל ארגב', עלה עם בחירי תלמידיו מישיבת 'שיח התלמוד' לבתיהם של גדולי ראשי הישיבות, הגגון הגדול רבי ברוך דב פוברסקי שליט"א – ראש ישיבת פוניבז', והגאון הגדול רבי משה הלל הירש שליט"א – ראש ישיבת סלבודקא, למבחן על סוגיית "תקפו כהן" במסכת בבא מציעא שנלמדה כחודש ימים בעיון ובעמל רב.

כזכור, בשבוע שעבר עלה הגר"א גברא יחד עם תלמידיו למעונו של מרן שר התורה והיראה הגר"ח קניבסקי זצוק"ל, למבחן אצל בנו הגאון רבי יצחק שאול שליט"א.

גדולי ישראל הביעו את התפעלותם הגדולה מידיעותיהם המופלאות של הבחורים החשובים, והרעיפו מברכותיהם שימשיכו ביגיעה רבה ובהצלחה מרובה מתוך בריות גופא ונהורא מעליא.


קו המאורות – מרכז התוכן וההלכה ליהדות תימן | חייגו בכל עת: 8416* | 03-30-8888-5 | מס' ישיר מארה"ב – 151-8613-0185 | ניתן לשלוח שאלות לרבני בית ההוראה גם דרך האתר או באמצעות המייל: sm088302222@gmail.com

הצטרפו עכשיו לערוצי החדשות של אתר המאורות

כתיבת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם

הירשמו כעת לניוזלטר שלנו

והישארו מעודכנים!