בד"ה: אמש הגיעה הידיעה המעציבה על פטירתו של ר' ציון צדוק ז"ל, תושב ביתר עילית ומהדמויות האהובות בה, שהשיב את נשמתו ליוצרה בשבת קודש לאחר שנים של יסורים.
המנוח ז"ל היה בבחינת "אבלו בלבו וצהלתו בפניו", האיר פנים והקדים שלום לכל אדם, ובמיוחד שימח את ילדי העיר במיני מתיקה ומילים טובות. כל זאת, למרות שסבל חוליים וקשיים, ואף לא זכה לפרי בטן.
כמו כן מסר נפשו על תפילות בציבור, גם במצבים קשים ומורכבים, בכח דביקותו בה' ואמונתו החזקה.
לפרנסתו, הכין ומכר מדי יום שישי מאכלים תימניים מסורתיים לתושבי עירו ולרבים שהגיעו מחוץ לעיר, אשר היו מענגים את השבת דוקא במעשי ידיו, לאור אמינותו ואומנותו.
יצוין כי המנוח ז"ל סיפר כי זכה בצעירותו זכה ללמוד עם יבלחטו"א הראשון לציון הגאון הגדול רבי יצחק יוסף שליט"א, וכנראה הוא בן גילו.
כאמור, בשבת קודש פרשת "בראשית" נתבקש ר' ציון ז"ל לבית עולמו, כשהוא מותיר אחריו את רעייתו תחי', בני משפחתו וידידיו המבכים את לכתו ומעלים את על נס את מעשיו הטובים ומדותיו הנפלאות.
תנצב"ה.



